Om Audra

 

Mit navn er Audra og jeg er din negle og fodfe i Nordsjælland, Fredensborg.

Jeg har over 15 års erfaring og stor passion for farver, udsmykning og pleje af negle.  Jeg elsker at guide mine kunder, så de forlader min klinik tilfredse og glade.  Selvom farver altid har været min store passion vandt fornuften i mange år over dette. Som barn fik jeg efter skole private kunsttimer hos en lokal kunster. Hun så et kæmpe potentiale i mig, men min familie fastholdt et ønske om at jeg færdiggjorde universitetet  først for at sikre min fremtid. Jeg har derfor en bachelorgrad i virksomhedsadministration og ledelse ved Vilnius Universitet. Jeg efteruddannede mig senere indenfor HR, ledelse og regnskab. Ud over det taler jeg fem sprog og har arbejdet i servicebranchen i internationale hotelkæder, restauranter og barer.

Efter en årrække har jeg nu valgt at følge min drøm og mit hjerte. Jeg startede derfor i 2020 AUDRA , klinik for negle og fodpleje . Med støtte og opbakning fra min fantastiske mand og to små børn er jeg gået all-in. Jeg kom forrygende fra start med en nominering Danish Nail Awards  til ” The Shooting Star” i 2020.
Jeg blev CND Brand Ambassadør i 2021 juni .

Ved siden af uddanner jeg mig til fodplejer og tager supplerende sundhedsfaglige fag, så jeg kan få nye teknikker og viden.
Jeg har klinik i skønne Fredensborg. Det har jeg valgt for at kunne være mere fleksibel og for at du kan være i centrum og få en lille pause fra hverdagen. Her kan du slappe af og nyde behandlingen. Jeg forhandler blandt andet også det danske hudplejebrand SKØN SKINCARE.  90% af deres produkter er uden vand og indeholder ingen volumengivende ingredienser. Produkterne er derfor ekstremt rige og koncentrerede fordi der undlades tvivlsomme og unødige ingredienser. Det gør også deres produktion mere grøn og bæredygtig.  Alle produkter er baseret på naturlige eller økologiske kosmetiske råvarer.
Når du booker en tid hos mig, får du en passioneret ildsjæl der brænder for sit arbejde. Mit forhold til mine kunder bliver ofte personligt og det værdsætter jeg højt.

Vi ses hos AUDRA i AYA House til:
• EMS træning
• Lakering med CND Shellac
• Hurtig og nem aftagning
• Et stort udvalg af CND Shellac farver
• Forstærkning af dine egne negle med gele
• Manicure & pedicure
• Brow & lash lift
• Neglebidder neglebehandling
• Håndmalet neglekunst og glimmer mm.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik hos AYA House i Fredensborg, Nordsjælland.

Hvis du vil se mere af mit arbejde kan du følge mig på instagram her. 

Hvis nogle af jer går med drømmen om også at uddanne jer som negleteknikker, så kan jeg anbefale at tage uddannelsen her.