Hænder og fødder

Negle:
Hos Audra kan jeg hjælpe dig hvad enten du ønsker smukke naturlige negle, unik håndlavet nailart , behandling af neglebiderieller forstærkning af dine negle. Jeg er professionelnegleteknikker og benytter kun de nyeste og bedste produkter på markedet.

Du behøver derfor ikke at bekymre dig om :
• Tørretid
• Slidte neglespidser
• Svage og knækkede negle
• Ridser i lakken
• Strømpe og hovedpudemærker
• File og slemme opløsningsmidler
 
CND Shellac behandlinger:
CND er produkter til neglepleje, de har 40 års erfaring i markedet og har selv udviklet de produkter der findes i dag og løbende kommer der nye produkter til. Det er veganske højkvalitetsprodukter, miljøvenlige og effektive.
Jeg er ambassadør for CND i Danmark.
CND Shellac er en helt ny professionel from for high-gloss shine neglelak. Du bliver hurtigt afhængig af denne nye kombination af neglelak og gele, som er langt bedre end noget vi tidligere har set. Du får med CND Shellac en mere ensartet, glansfuld og holdbar lakering. Du kan vælge mellem fransk manicure eller din ynglingsfarve i Shellac med mat, glitter eller pearl finish. (Nailart kan tilvælges -her udsmykker jeg dine negle ud fra dine personlige ønsker). Lakken skal hærdes under en UV lampe og behandlingen kan kun udføres af en certificeret negleteknikker.
Det er nemt at fjerne og Shellac giver en stærk beskyttelse af dine naturlige negle i flere uger. For nogle holder Shellac i 3 + uger, for andre måske kun 2 uger. Der kan være stor forskel på holdbarheden. Det afhænger af hvilken type job/aktivitet du har og hvor meget fedt dine egne negle producerer. Hvis du er på ferie kan du opleve, at det ikke holder lige så godt og at farven ændrer sig pga. solen og klor i vandet.  Også rengøringsmidler kan få CND Shellac til at opløse sig. Derfor ydes ingen garanti efter 48 timer, men du er selvfølgelig altid velkommen til at bestille tid til lakering af en enkelt negl.

 
Pedicure:
Få fine sommerfødder: Med  peeling , formfilning af negle, filning af hård hud, massage og fodcreme.
Vær opmærksom på at pedicure er en kosmetisk fod og neglebehandling. Vi behandler IKKE meget hård hud, fod- og neglesvamp, nedgroede negle og lignende. Så skal du i stedet kontakte en fodterapeut.
 
Manicure:
Peeling af hænderne. Formfilning af negle og neglebånd ordnes. Håndmassage og shine til negle med olie og håndcreme.

 

Book tid her.